HELLO, FELLOW DOG LOVERS!

 Vi er en gjeng med hundekjære individer som har gått sammen om å lage the best darn dogfood sør for polarsirkelen.

Du tenker kanskje, «enda et hundefôr?» Men frykt ei, kjære venn, for vi lover å piffe opp hunden din sin middagsrutine en kule om gangen.

Som hundeeiere vet vi viktigheten av å sikre at hundene våre har tilgang til sunn mat av høy kvalitet som er både delicious og nutritious.

Hundefôret er laget med lokale ingrediensene og tilberedt med grønn energi, sånn at den pelskledde bestevennen din kan nyte et superdeilig måltid i full viten om at energien som benyttes til å produsere godheten kommer fra sola.

Dette tror vi på

Vi tror at et sunt kosthold fører til et bedre liv, og derfor er hundematen vår fullpakket med alle næringsstoffene hunden din trenger for å leve sitt beste liv.

Vi har tro på at gjennom å bruke ekte og rene ingredienser, holder vi den pelskledde følgesvenn din glad og sunn.

Takk for at du vurderer hundematen vår og ønsker å bli med i Brencel-flokken. Vi ser frem til å forbedre livet til hunden din (og deg) en kul kule om gangen.

Voff Voff!

SÅNN LAGER VI DE KULE, RENE KULENE


Her kan du se hvordan vi lager dem – Helt fra de er råvarer til de triller ned i posen du holder i. Og energien henter vi fra sola. Vi er derfor superstolte av at fôret vårt er rent og ærlig – produsert på en ærlig og ren måte. Ærlig hundemat varer lengst!