HELLO, FELLOW DOG LOVERS!

Om Brencel

En gjeng med hundekjære individer

Vi er en gjeng med hundekjære individer som har gått sammen om å lage the best darn dogfood sør for polarsirkelen.

Dette tror vi på

Du tenker kanskje, «enda et hundefôr?» Men frykt ei, kjære venn, for vi lover å piffe opp hunden din sin middagsrutine en kule om gangen.

Som hundeeiere vet vi viktigheten av å sikre at hundene våre har tilgang til sunn mat av høy kvalitet som er både delicious og nutritious.

Kun norske råvarer

Hundefôret er laget med lokale ingrediensene og tilberedt med grønn energi, sånn at den pelskledde bestevennen din kan nyte et superdeilig måltid i full viten om at energien som benyttes til å produsere godheten kommer fra sola.

Bli du kjent med flere av flokken Brencel

Kennel Nipnatten er en kennel som ligger fint til på solsiden av Blefjell i Hovin i Telemark. Kennel drives av Ingrid Anne Urdalen og Åsne Constanse Haugen. 

Ingrid Anne har vokst opp med hund og friluftsliv. Hundeeventyret startet med friluftsliv og utviklet seg til Kennel Nipnatten.

Det som driver oss er de flotte opplevelsene vi har med våre firbeinte venner. Ikke minst det magiske samarbeidet mellom menneske og hund.

Voff Voff!

Hva vi lever etter

Vi tror at et sunt kosthold fører til et bedre liv, og derfor er hundematen vår fullpakket med alle næringsstoffene hunden din trenger for å leve sitt beste liv. Vi har tro på at gjennom å bruke ekte og rene ingredienser, holder vi den pelskledde følgesvenn din glad og sunn.