Sammensetinig

Vi har noen nøye utvalgte samarbeidspartnere som forsyner oss med norske, ekte og rene råvarer.

Produksjonen vår

På den lille familiedrevne fabrikken lager vi Brencel hundefôr på grønn energi (solseller og biobrensel), og som alle andre som produserer dyrefôr er vi underlagt de strengeste krav.

Vi har noen nøye utvalgte samarbeidspartnere som forsyner oss med norske, ekte og rene råvarer. Dette gjør at vi kan utvikle et tørrfôr som er sammensatt på en sånn måte at det både er næringsrikt og godt, og enda viktigere, at det er bra for hunden din som skal spise det.

LITT OM INNHOLDET I BRENCEL HUNDEFÔR:

Norsk kylling, villfisk, egg og hvete fra norsk landbruk. (Hveten benyttes som bindemiddel og som kilde til fiber).

Kylling, egg og kornprodukter får vi fra lokale gårder. Kylling og egg kjøres til mottaket til Nortura for foredling. Fisken som blir til fiskemel får vi fra Pelagia.

Når råvarene ankommer gården blandes de sammen i en stor miksmaster. Deretter går de inn i en maskin som lager kulene – eller pellets som det ofte blir kalt.

De nylagde kulene triller videre inn i en tørkemaskin hvor de varmes ved hjelp av bio-/solenergi. Når kulene er tørre, tilsetter vi litt smakelig kyllingolje. Deretter triller de videre ned i de fine, grønne Brencel-sekkene

ETISKE RETNINGSLINJER OG DYREVELFERD:

Lidenskapen for de firbente vennene våre står helt sentralt i både utvikling og produksjon av maten. Vi setter dyrevelferd svært høyt og påser at våre samarbeidspartnere deler denne holdningen.

Nortura er en av Norges største matprodusenter og har strenge etiske retningslinjer for dyrevelferd. Les mer her

Pelagia produser fiskemel av ferske/kjølte råvarer fra villfanget fisk. Fisken hentes fra bærekraftig og ansvarlig fiskepraksis. Les mer her

Norges Miljø- og biovitenskapelige universitet (NMBU) har bistått med utviklingen av oppskriften. NMBU er partner i Welfare Quality Network Les mer her

Eurofinns Norge utfører analyser som gir oss hva vi mener er den beste sammensetning av ingredienser, og for at fôret inneholder den næringen en hund trenger.