Produksjonsprosess

På den lille familiedrevne fabrikken lager vi Brencel hundefôr på grønn energi (solseller og biobrensel), og som alle andre som produserer dyrefôr er vi underlagt de strengeste krav.

Vi har noen nøye utvalgte samarbeidspartnere som forsyner oss med norske, ekte og rene råvarer. Dette gjør at vi kan utvikle et tørrfôr som er sammensatt på en sånn måte at det både er næringsrikt og godt, og enda viktigere, at det er bra for hunden din som skal spise det.

Kylling, egg og kornprodukter får vi fra lokale gårder. Kylling og egg kjøres til mottaket til Nortura for foredling. Fisken som blir til fiskemel får vi fra Pelagia.

Når råvarene ankommer gården blandes de sammen i en stor miksmaster. Deretter går de inn i en maskin som lager kulene – eller pellets som det ofte blir kalt.

 

Bilde av produksjonslinjen til vårt Hundefôr, Brencel.

De nylagde kulene triller videre inn i en tørkemaskin hvor de varmes ved hjelp av bio-/solenergi. Når kulene er tørre, tilsetter vi litt smakelig kyllingolje. Deretter triller de videre ned i de fine, grønne Brencel-sekkene

LITT OM INNHOLDET I BRENCEL HUNDEFÔR:

Norsk kylling, villfisk, egg og hvete fra norsk landbruk. (Hveten benyttes som bindemiddel og som kilde til fiber).